Mazda 2010 MAZDA3 – demostraci

kbb asked:

PARA M

25 Comments

 1. 06109633 says:

  als u een inzameling. heeft. u zou hen voorraad moeten verlaten. Zijn als een actiecijfer, als u de doos opent het zijn waarde verliest. oh goed. zijn mijn van de urinzameling niet. een enkel gedachte.

 2. vidmanx0 says:

  2005 model still looks best – even today.

 3. krunelune says:

  Passen Sie einfach heraus f

 4. krunelune says:

  I was looking at a Mazda 3 2005 the other day. Took my camera with me to look at some of the problem areas of Mazda 3 and indeed Mazda 6 … Rust around weel arches and the undercarriage. The 2005 model was plagued by rust on the undercarriage. The dealership said that was not a problem, all cars have rust on the undercarriage.

  On this car the rust was starting to flake on the undercarriage… a 2005 model! It was also treated for rust on all(!) weel arches.

  Mazda uses sub par paint

 5. fxyvgngrl says:

  I am picking up my black mica tomorrow at noon!!!

 6. JARHEADdog says:

  every time i look at this car shes smiling at me and i dont have 2 buy her dinner lmao

 7. stevezane says:

  2010mazda3gte, het enige ding ik aan dit kan beantwoorden ben dat Ford niet zo betrouwbaar zoals Mazda en u don&#039 is; t heeft een motor 2.5 in Focus.I kan ook zeggen als Werktuigkundige dat de Nadruk vele glitch heeft.

 8. stevezane says:

  lol. Ik bezit eigen en het vloekding is altijd gelukkig.

 9. sneakercollector456 says:

  ik weet niet waarom maar ik denk ziek bij de voorzijde na een tijdje gek word. bijna als de auto’s die u af en toe bespotten

 10. Xp3rTGam3r says:

  ruined the face of the car

 11. kopy081 says:

  Deze auto heeft een perfecte glimlach

 12. 2010mazda3gte says:

  mijn vriend die enkel de doorwaadbare plaatsnadruk SES.top van de lijn wordt gekocht, leer, schuifdak, verwarmde zetels van 2009, sync door microsoft, alles u met slechts 27000 km kunt veronderstellen hij kreeg deze auto voor $15.600. .now u me een andere automaker toont die deze zelfde eigenschappen voor die prijs kan aanbieden. MANIER om gelijkaardige opties van FORD de zeer als Mazda 3 TE GAAN

 13. roderick2007 says:

  then you’re part of a minority of people who think this grille is acceptable

 14. paddleboy84 says:

  @roderick2007 stem v

 15. gotime79 says:

  I don’t much care about how the car looks. If I can hit 40-50 mph in tight corners and put a grin on my face that’s the car for me.

 16. racers115 says:

  het achtergedeelte van de auto kijkt vrij fatsoenlijk. De voorzijde van de auto kijkt absoluut ACHTERGEBLEVEN!!! WTF omhoog met dat G*Y-AZZ is de dorky glimlach op de voorbumper???? Mazda dat totaal met dit aspect wordt verknoeid zal en het heel wat mensen wegjagen.

 17. WIGTRON5000 says:

  its not owned by ford anymore. ford sold off a huge chunk of mazda when the big 3 were all looking at bankruptcy

 18. electrocrazy2009 says:

  no maltrate su alma y su personalidad por tantos anos para obtener un mazda 3 consiga un carro mas faborable si eres pobre y el tiempo te dira si algun dia podras obtenerlo con tranquilidad y paciencia .lo mismo pasa con los que quieren abiones ,mansione.etc.

 19. PBH111 says:

  Ford owns 13% of Mazda you retard.

  how is 13% = 100%?

 20. 2010mazda3gte says:

  Warten Sie, bis die Ford-Fiesta herauskommt. Dieses kleine Auto verkauft sehr gut f

 21. samuraifugitivo says:

  werkelijk wonderfull opstelling. Ik moet toegeven dat ik toyotasrelliability verkies, maar de doorwaadbare plaats is vooruit op ergonomie, ontwerp, pret. Waar de plons is, die een koele ver*beteren was! ,

 22. 2010mazda3gte says:

  Ik moet akkoord gaan. Ford doet dit veel dan beter it' s concurrenten op dit ogenblik. Zij hebben op dit ogenblik een prachtige opstelling.

 23. samuraifugitivo says:

  Zeg dat niet! , minstens is de doorwaadbare plaats het enige Amerikaanse bedrijf dat de goed crisis overleeft. Zij gaven ons de ontdekkingsreiziger, f150, de mustang, niet zo wreed zijn met onze vrienden bij doorwaadbare plaats.

 24. Znupi says:

  Ik houd van de manier het (vooral de vijfdeursautoversie), zo it&#039 eruit ziet; s allen over persoonlijke smaak. En ik denk het feit dat 3' s maakt omhoog 1/3 bewijst dat uw smaak vrij bizar is.

 25. 2010mazda3gte says:

  just bought 2010 mazda 3 gte sport 3 weeks ago. Love this car too death..handles like a dream…all options, push button start, sunroof, bose surround, everything…drives effortlessly..drive one you will say the same thing. BEAUTIFUL CAR…gas mileage sucks…get rid of cd player….sirius radio free for 6 months..awesome will subscribe.some blind spots. bluetooth and vavigation on steering wheel excellent…compare what you get…you will love this car…just try it out.

Leave a Reply

Giấy phép ICP số: 27/GP-TTDT - Bộ TT và TT cấp ngày 1/08/2008

Copyright © 2010 Auto Vietnam, Xe, oto, Ô tô · All rights reserved · Designed by THIETKEWEB
Powered by SEO